۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
A+
A-
روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای

28 آوریل 2021(8 اردیبهشت 1400) روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای

پیش بینی، آمادگی و پاسخگویی به بحران ها

هم اکنون برای افزایش تاب آوری در نظام های ایمنی و بهداشت حرفه ای سرمایه گذاری نماییم

همه­گیری بیماری کووید-19 دولت­ها، کارفرمایان، کارگران و عموم مردم را با چالش­های بی سابقه­ای در رابطه با ویروس مواجه نموده است و تأثیرات بسیاری را در دنیای کار به همراه داشته است. روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه­ای با استفاده از درس آموخته­ها و تجربیات دنیای کار، بر روی استراتژی­های تقویت سیستم­های ملی ایمنی و بهداشت حرفه­ای (OSH) با هدف افزایش تاب­آوری سیستم­های ایمنی و بهداشت حرفه­ای در برابر بحران هایی پیش رو در حال و آینده تمرکز خواهد داشت.

بیماری همه­گیر کووید-19 از زمان شیوع در اوایل سال 2020، بعنوان یک بحران جهانی در همه جا تأثیرات عمیقی داشته است. این بیماری همه­گیر، تقریباً همه جنبه­های دنیای کار را تحت تأثیر قرار داده است، از خطر انتقال ویروس در محیط­های کاری تا خطرات مربوط به ایمنی و بهداشت حرفه­ای (OSH) که منجر به شکل­گیری اقدامات مهمی برای کاهش انتشار این ویروس شده است. شیوه­های کاری جدید از قبیل استفاده گسترده از دورکاری، فرصت­های زیادی را برای کارگران فراهم نموده است اما از طرفی خطرات بالقوه ایمنی و بهداشت حرفه­ای (OSH)، به ویژه خطرات روانی- اجتماعی و خشونت را نیز در محیط کار به همراه داشته است.

روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه­ای سال 2021 بر روی به کارگیری عناصر سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه­ای که در ساختار کنواسیون ایمنی و بهداشت حرفه­ای 2006 ( شماره 187) آمده است، تمرکز دارد. گزارش روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه­ای نشان می­دهد که چگونه بحران همه­گیری ویروس کرونا اهمیت تقویت سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه­ای(OSH) شامل خدمات بهداشت حرفه­ای هم در سطح ملی و هم در سطح شرکت­ها را اثبات نمود.

سازمان بین المللی کار از این فرصت برای ارتقای سطح آگاهی و افزایش تبادل نظر در خصوص اهمیت سرمایه گذاری بر روی تاب­آوری سیستم ایمنی و بهداشت حرفه­ای با استفاده از نمونه­های منطقه­ای و کشوری در کاهش و جلوگیری از گسترش کووید-19 در محل کار، استفاده خواهد کرد.


تاریخ به روز رسانی:
1400/02/06
تعداد بازدید:
2735
Powered by DorsaPortal